AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Anneler Günü'nde Şehit Annelerini Ziyaret Etti
#İnegöl | Haber Merkezi
13 May 2024 / Pzt 15:51
/ 547 Kez Okundu
| |

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Anneler Günü'nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki şehit annelerini ve ailelerini tam kadro olarak evlerinde ziyaret etti.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Anneler Günü'nde anlamlı bir ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki şehit annelerini ve ailelerini tam kadro olarak evlerinde ziyaret etti. Bu özel günde şehit annelerinin yanında olmak ve acılarını paylaşmak amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, teşkilat üyeleri şehit annelerine yalnız olmadıklarını ve her zaman desteklerinin arkalarında olduğunu vurguladı.

Ziyaretler sırasında şehit anneleri ile sohbet eden teşkilat üyeleri, Anneler Günü'nün manevi değerine dikkat çekerek şehit annelerinin fedakarlıklarını ve mücadelelerini takdir ettiklerini dile getirdi. Duygusal anların yaşandığı ziyaretlerde, şehit anneleri teşkilat üyelerine teşekkür ederek verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı'nın şehit annelerini ziyaretleri, ilçedeki şehit annelerine yönelik yapılan sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak gerçekleşti. Bu tür ziyaretler, şehit annelerinin ve ailelerinin yanlarında olduklarını hissetmelerine katkı sağlayarak acılarını bir nebze de olsa hafifletmeyi amaçlıyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.