AS Kuyumculuk dualarla hizmete girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AS Kuyumculuk dualarla hizmete girdi
#İnegöl | Haber Merkezi
10 May 2024 / Cum 17:03
/ 10.821 Kez Okundu
| |

İnegöl'de, Aydın ve Salim ailelerinden 3 kardeşin ortak girişimiyle yeni bir kuyumcu açıldı. Açılışa İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve Kaymakam Eren Arslan da katıldı.

İnegöl'de, Aydın ve Salim ailelerinden 3 kişinin ortak girişimiyle yeni bir kuyumcu açıldı. Açılışa İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve Kaymakam Eren Arslan da katıldı.


Konuşmalarında İnegöl ekonomisine katkı sağlayan girişimcilere teşekkür eden yetkililer, yeni işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediler.
İşyeri ortaklarından Selim Emre Aydın, 3 kardeş olarak çıktıkları bu yolda kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Aydın ve Salim ailelerinin İnegöl'e katkı sağlayan köklü aileler olduğunu belirterek, yeni işyerinin İnegöl ekonomisine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Alper Taban da, 2 güzel ailenin evlatlarının gerçekleştirdiği bu birlikteliği tebrik ederek, işyerinin hayırlı olmasını diledi.
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl'ün yatırımlarla geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek, yeni işyerinin istihdama, üretime ve ticarete katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Kaymakam Eren Arslan ise, İnegöl'de gün geçmiyor ki yeni bir işletme açılmasın ve bunun kendilerini mutlu ettiğini ifade etti. Arslan, şehri daha da ileriye taşımak için gece gündüz çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılışı yapılan işyeri gezilerek incelendi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.