Bursa Rumelifed'den İnegöl Rumeli Derneği'ne Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Bursa Rumelifed'den İnegöl Rumeli Derneği'ne Ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
17 May 2024 / Cum 12:18
/ 773 Kez Okundu
| |

Bursa Rumelifed (Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu) Başkanı Şaban GÜLŞEN ve federasyona üye 13 dernek başkanı, 16 Nisan 2024 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda göreve gelen İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni başkan ve yöneticilerine bir ziyarette bulundu.

Rumelifed Başkanı Şaban GÜLŞEN ve federasyona üye dernek başkanları İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY, Rumelifed üyesi dernek başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ve yapılan kongreye katılım gösteren tüm federasyon üyesi dernek başkanlarına teşekkür etti.

Rumelifed Başkanı Şaban GÜLŞEN, 16 Nisan 2024 tarihindeki kongrede göreve gelen Başkan Serkan AY ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi. Ayrıca İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Rumelifed üyesi olmaya davet etti.

Dernek Başkanı Serkan AY, Rumelifedin bu davetinden dolayı memnuniyet duyduklarını, konuyu ilk yönetim kurulu toplantısında gündeme getirip karara bağlayacaklarını belirtti.

Rumelifed üyesi derneklerden Bursa Evlad-ı Fatihan Torunları Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlker GÜLER de İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Serkan AY'a bir plaket takdim etti.

Ziyaret sonrası Rumelifed üyesi dernek başkanları hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dernek binasından ayrıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.