Çilek Mobilya’da üst düzey atama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Çilek Mobilya’da üst düzey atama
#İnegöl | Haber Merkezi
20 May 2024 / Pzt 11:23
/ 8.462 Kez Okundu
| |

Bebek, çocuk ve genç odalarında bir dünya markası olan Çilek Mobilya’da Satıştan Sorumlu Genel Müdür görevine Ufuk İnce atandı.

“Düşle” diyerek gençlerin ve çocukların hayallerine ilham veren özgün mobilya tasarımlarıyla bir dünya markası olan Çilek Mobilya, ekibini yeni isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Şirkette son olarak Satıştan Sorumlu Genel Müdür pozisyonuna Ufuk İnce getirildi.
 
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olan Ufuk İnce, 2008 yılında Sabancı Üniversitesi’nde MBA programını tamamladı. 2004 yılından bu yana iş hayatında olan İnce, STA Joint Venture, Loft Jeans, Colin’s firmalarında üst düzey yöneticilik yaptı. 2015-2018 yılları arasında Hollanda merkezli moda markası Mexx’in Batı Avrupa’daki satış operasyonlarını yöneten İnce, son olarak Colin’s firmasında Head of Sales Group olarak görev aldı.
 
50’den fazla ülkede 500’ün üzerinde satış noktası
Bu topraklardan çıkmış bir çocuk mobilya markasını tüm dünyaya yaymak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini kaydeden Çilek Mobilya CEO’su Muzaffer Çilek, “Küresel anlamda bebek, çocuk ve genç odalarına odaklanan mobilya şirketleri arasındaki en beğenilen markalarından biriyiz. 28 yıldır 5 kıtada 50’den fazla ülkede, 500’ün üzerinde satış noktasında, özgün tasarımlarımızı dünya çocuklarının beğenisine sunuyoruz. Çilek markasını tüm dünyada nesilden nesile sürdürülebilir kılma vizyonumuz ile aramıza katılan yeni arkadaşlarımız ve uzun zamandır bizimle olan ekiplerimizle birlikte büyüme yolculuğumuza devam ediyoruz” dedi.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.