Fabrikadan açıklama geldi, 'iddialar asılsız' Tuvaletin kapatılma sebebi açıklandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Fabrikadan açıklama geldi, 'iddialar asılsız' Tuvaletin kapatılma sebebi açıklandı
#İnegöl | Haber Merkezi
16 May 2024 / Per 15:14
/ 15.776 Kez Okundu
| |

İnegöl'de bulunan bir mobilya fabrikasında işçilerin tuvalette çok zaman geçirdiği iddiasıyla tuvaletler kilitlendiği öne sürülmüştü, fabrika yönetimi iddiaların asılsız olduğu tuvalette yaşanan problemden dolayı kilitlendiğini diğer tuvaletlerin faaliyette olduğunu söyledi..

Yeniceköy’de bulunan bir mobilya fabrikasında, fabrika işçisinin iddiasına göre işçilerin tuvalette çok zaman geçirdiği için tuvalet, fabrika yönetimi tarafından kilitlendiği öne sürülmüştü.

İDDİALAR ASILSIZ
İnsan Kaynakları Sorumlusu Anıl Can Aksakal “İşçilerin iddia ettiği gibi bir durum söz konusu değil. Belirtilen tuvalet sürekli taşmakta idi. Hatta 1 hafta önce yine vidanjör geldi taşkın vardı yine. Fabrikamız içinde bulunan diğer tuvaletler faaliyette sadece o bölgedeki tuvalette yaşanan sıkıntıdan dolayı böyle bir yazı yazıldı. Personellerimizin tabir ettiği gibi içeride çok zaman geçirildiği için tuvaletin kapatılması söz konusu değil. Diğer tuvaletler sürekli açık. Buradaki amacımız çalışanlarımızın problemli olan bu tuvaleti kullanmasını engellemek değil, yeni taşkınların olmasını önlemek için yoğunluğu azaltmak ve diğer tuvaletlere yönlendirmekti."
 



Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.