İnegöl’de Tehlikeli Kavşak: Esnaf Çözüm Bekliyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Nis 2024 / Cmt 13:19
/ 8.273 Kez Okundu
| |

İnegöl Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Kozluca Bulvarı üzerindeki kavşak, sürücülerin dikkatsizliği ve kavşağın yetersizliği sebebiyle adeta kaza pistine dönüştü. Bölge esnafı ise artık kazaların canına tak ettiğini belirterek 'Yetkili kimse artık bir çözüm bulsun' dedi.

Sık sık meydana gelen kazalar esnaf ve mahalle sakinlerinin tepkisine neden oluyor. Bölge esnaflarından Rıdvan Ezim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Uzun yıllardır bu kavşakta kazalar oluyor. Bir gün bizim de dükkanımıza girmelerinden korkuyoruz. Yetkililerden buraya bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Gece ve gündüz acı bir fren sesinden iğreniyoruz ve korkuyoruz."

Kavşağın tehlikeli yapısı da kazalara davetiye çıkarıyor. Yetersiz aydınlatma, hatalı sinyalizasyon ve kavşak düzenlemesi kazalara yol açan başlıca etkenler arasında yer alıyor.

Esnaf ve mahalle sakinleri, yetkililerden kavşakta gerekli düzenlemelerin yapılmasını ve kazaların önlenmesi için tedbir alınmasını talep ediyor. Ayrıca bölgeye hız sınırlama tabelaları ve uyarı levhaları konulması da isteniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.