İnegöl'de Trafik Haftası Kapsamında Sürücülere Uyarılar Yapıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
10 May 2024 / Cum 12:00
/ 4.809 Kez Okundu
| |

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutladığı Trafik Haftası kapsamında İnegöl'de de uygulama ve uyarılar yapıldı. 'Hayatla yarışılmaz' sloganıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanlığı trafik ekipleri, Ahmet Akyollu caddesi üzerinde ortak uygulama gerçekleştirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutladığı Trafik Haftası kapsamında İnegöl'de de uygulama ve uyarılar yapıldı. "Hayatla yarışılmaz" sloganıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanlığı trafik ekipleri, Ahmet Akyollu caddesi üzerinde ortak uygulama gerçekleştirdi.
Uygulamaya İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Emniyet Müdürü Okan Şen ve Jandarma Komutanı Üstteğmen İsmail Tepe de katılarak sürücülere trafik kurallarıyla ilgili uyarılarda bulundu.

Kaymakam Eren Arslan yaptığı açıklamada, trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin trafik kurallarına uymasının önemini vurguladı. Arslan, "Ülkemizde 4-10 Mayıs tarihleri arasında trafik haftası olarak kutlanıyor. Bu yılki mottomuz 'hayatla yarışılmaz'. Trafikte uyulması gereken basit kuralların ihlali büyük üzüntülere ve acılara sebebiyet veriyor. Tüm sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın trafik kurallarına harfiyen uymaları noktasında kolluk kuvvetlerimiz hem denetimlerini yapıyorlar hem de uyarıcı mahiyette broşür dağıtarak farkındalığın oluşması noktasında çalışıyorlar. Ben tüm vatandaşlarımızın trafikte kurallara uyması noktasında tekrar bir kez daha uyarılarda bulunuyorum" dedi.



UYGULAMALARDA BROŞÜR DAĞITIMI DA YAPILDI.
Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulamada sürücülere trafik kuralları hakkında bilgi verilirken, broşürler de dağıtıldı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.