İnegöl'de Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphanesi Yoğun İlgi Görüyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphanesi Yoğun İlgi Görüyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
03 May 2024 / Cum 16:19
/ 2.304 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi'nin Yeni Yaşam Alanı ve Kent Meydanı projesi kapsamında hizmete açtığı Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphanesi, açıldığı günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılaşıyor. 240 öğrenci kapasiteli kütüphane, günün her saati dolup taşıyor.

Her yaştan öğrenciye hitap eden kütüphanede 20 bin kitap, bilgisayar alanları, grup ve bireysel çalışma alanları mevcut. Haftanın 6 günü sabah 09.00'dan gece 24.00'a kadar açık olan kütüphanede randevu sistemiyle hizmet veriliyor ve öğrencilere çay ve kahve ikramı da yapılıyor.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kütüphanenin yoğun kullanımı ve öğrencilerin ilk izlenimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taban, gençlere yapılan yatırımların her şeyden kıymetli olduğunu ve bu yatırımların tercih edilmesinin ve yoğun kullanımının da ne kadar doğru adımlar atıldığını gösterdiğini ifade etti.


Taban, İnegöl'de 5 merkezde toplam 40 bin kitabın öğrencilerin hizmetinde olduğunu
ve her yıl yeni bir merkez açmayı hedeflediklerini söyledi.

Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphanesi'nin ilk günden itibaren yoğun bir ilgiyle karşılandığını da hatırlatan Taban, "Aslında işin bizim açımızdan en keyifli yeri, bir projeyi yaptıktan sonra vatandaşlarımızın ona olan ilgisi. Şu an gelip geçerken yüzlerce öğrencimizi o merkezde ders çalışırken gördüğümde büyük keyif alıyorum. Doğru yatırım yaptığımızı ilgi ve alakadan anlıyoruz," dedi.

Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphanesi, İnegöl'deki öğrenciler için önemli bir imkân sunuyor. Kütüphaneyi ziyaret ederek kitap okuma, ders çalışma, bilgisayar kullanma ve internet erişimi gibi imkânlardan yararlanabilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.