İnegöl'ün İl Olma Yolunda Birlik Mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'ün İl Olma Yolunda Birlik Mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
14 May 2024 / Sal 16:12
/ 841 Kez Okundu
| |

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) önderliğinde 93 sivil toplum kuruluşunun (STK) katılımıyla oluşturulan İnegöl İl Olma Platformu, İYİ Parti ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatlarına 'İnegöl İl Olmalı Çalıştayı Sonuç Raporu'nu sundu.

Platform üyeleri, AK Parti, CHP ve MHP İlçe Teşkilatlarını ziyaretlerinin ardından, İYİ Parti ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatlarını da ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

Ziyaretlerde "İnegöl İl Olma Çalıştayı Sonuç Raporu Kitapçığı" takdim edildi.

İTSO ve Platform Başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 “Odamız ve 93 STK temsilcimizin bir araya gelmesiyle oluşturulan İnegöl İl Olma Çalıştayımızca yürüttüğümüz çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz siyasi parti temsilcilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizi İYİ Parti ve Saadet Partisi İlçe Teşkilatları ziyaretlerimiz ile sürdürdük. Akademik araştırmalar desteğiyle meydana gelen, şehrimizin ihtiyaçlarının, potansiyelinin ve hedeflerinin yer aldığı Çalıştay Sonuç Raporu kitapçığımızı siyasi partilerimize takdim ederek istişarelerde bulunduk. Parti temsilcilerimize de dile getirdiğimiz üzere, İnegöl’ün il olması siyaset üstü bir konudur ve tüm İnegöllülerin ortak derdidir. Bu noktada tüm siyasi partilerimizin desteğini bekliyoruz. İnegöl’ümüzün İl olması noktasında tüm siyasi parti ilçe teşkilatlarımızı ortak hareket etmeye davet ediyoruz. Tüm farklılıkları bir kenara bırakarak “Önce İnegöllüyüm” demeli ve İnegöl’ün il olma çalışmalarını sahiplenerek bu doğrultuda elimizi taşın altına koymalı, sorumluluk almalıyız. Şehrimizin ve siyasi partilerimizin de destekleriyle İnegöl’ün il olması kapsamında Ankara nezdinde de görüşmelerimizi ve kulis çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnegöl olarak bir olmalı, beraber olmalı ve şehrimizin il olması meselesini öncelikli konumuz olarak ele almalıyız” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Faruk Eş / 14 May 2024 / Sal 14:45
Yıllardan İnegöl'ü Bursa'nın mahallesi yapmaya çalışan zihniyet şimdi İnegöl'ü il yapmaya çalışıyor hepinizi tebrik ediyorum tek sorun son yirmi yıldaki günahımız neydi?