Kurusıkı çetesinde flaş gelişme!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kurusıkı çetesinde flaş gelişme!
26 Şub 2016 / Cum 17:23
/ 1.203 Kez Okundu
| |

İnegöl ve Bursa’da kurusıkı tabancaları, namlusunu değiştirerek gerçek silaha dönüştürdükten sonra piyasaya sürdüğü öne sürülen çete çökertildi. Bursa’da adliyeye sevk edilen 13 zanlıdan 3’ü tutuklandı.

Bursa İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, kuru sıkı ve gaz tabancalarını gerçeğe dönüştürüp piyasaya sürdüğünü belirlediği U.G.'nin liderliğini yaptığı suç örgütünü savcılıktan alınan izin ile takibe aldı.

5 İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Soruşturmayı tamamlayan polis; İnegöl, Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Mudanya ilçelerinde 38 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

13 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

32 kişiyi gözaltına alan polis, zanlıların ev ve üzerlerinde yaptığı aramada 17 ruhsatsız tabanca, 37 ses ve gaz tabancası, 35 av tüfeği, 347 tabanca mermisi ele geçirdi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlılardan 19'u savcının talimatı ile ifadeleri aldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Sorguları tamamlanan U.G ile S.D., S.Y., M.G., S.B., F.Ç., M.B., M.S., M.K., İ.Ö., S.Ö., M.K. ve A.D., 'Suç işlemek amacı ile örgüt kurmak', 'Suç örgütüne üye olmak' ve 'Ruhsatsız silah ticareti yapmak' suçlarından adliyeye çıkartıldı.

3’Ü TUTUKLANDI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan U.G, S.Y ve S.D tutuklandı. Diğer 10 şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.