MÜSİAD İnegöl Başkanı: 'İnegöl Mobilyacılarının İhracat Başarısı Takdire Şayan!'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
MÜSİAD İnegöl Başkanı: 'İnegöl Mobilyacılarının İhracat Başarısı Takdire Şayan!'
#İnegöl | Haber Merkezi
03 May 2024 / Cum 09:34
/ 1.000 Kez Okundu
| |

MÜSİAD İnegöl Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, 2023 yılı İnegöl dış ticaret rakamlarını değerlendirerek mobilya sektörünün elde ettiği başarıyı takdire şayan buldu.

İnegöl, 03 Mayıs 2024 - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, 2023 yılı İnegöl dış ticaret rakamlarını değerlendirdi. Yazaroğlu, küresel ölçekte yaşanan durgunluğa rağmen İnegöl'ün ihracatta önemli bir başarı yakaladığını vurguladı.

Mobilya Sektörü İhracatta Öne Çıktı

Yazaroğlu, İnegöl'ün 2023 yılında 1,48 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ve bu rakamın 166 milyon dolarlık kısmını mobilya sektörünün oluşturduğunu açıkladı. Mobilya sektöründe faaliyet gösteren 65 MÜSİAD İnegöl Şube üyesinin 162,6 milyon dolar dış ticaret fazlası verdiğini belirten Yazaroğlu, bu üyelere teşekkür etti.

Yeni Hedeflere Doğru

MÜSİAD İnegöl Şubesi'nin ihracat rakamlarını daha da yukarı taşımak ve yeni pazarlara açılmak için çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Yazaroğlu, şunları söyledi: "Şehrimize değer katan tüm üreticilerimize teşekkür ediyoruz. MÜSİAD İnegöl Şubesi Üyelerimiz ile birlikte ihracat rakamlarını artırmak ve yeni hedef pazarlar bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bunu da şehrimize bıraktığımız kalıcı eserler, sektöre yaptığımız kalıcı hizmetler yanına vizyon projelerimize yenilerini eklemek üzere ciddi hazırlıklarımız devam ediyor."

Yazaroğlu, vizyoner üyelerinin katkılarıyla çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ve İnegöl'ün ihracat başarısının daha da artacağına inandığını sözlerine ekledi.

Başarılı İhracatçılar Tebrik Edildi

Yazaroğlu son olarak, 2023 yılı ihracat rakamlarının yakalanmasında emeği geçen tüm üyeleri tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.