Otopark istiyorlar!
07 Mar 2016 / Pzt 22:39
/ 613 Kez Okundu
| |

Süleymaniye Mahallesi Pembegül Sokakta sokağın dar olduğundan şikayet eden vatandaş, araç park edildiğinde ikinci bir aracın geçemediğini dile getirerek otopark istediklerini söyledi.

Whatsapp haber hattımıza ulaşan bir okurumuz, Süleymaniye Mahallesi Pembegül Sokakta sokağın dar olmasından kaynaklanan sorunlardan şikayet etti. Sokağa araç park edildiğinde ikinci bir aracın geçemediğini ifade eden okurumuz, belediye yetkililerine seslenerek bu bölgede bir mahalle otoparkı oluşturulmasını talep etti.

YA OTOPARK YAPIN YA DA YOLU GENİŞLETİN

Okurumuz, İnegöl Online Whatsapp haber hattına gönderdiği mesajında şu ifadelere yer verdi: “Biz bu durumdan şikayetçiyiz. Arabayı park ediyoruz, diğer arabaya geçecek yer kalmıyor. Ya bir otopark uygulaması yapılsın ya da yolu genişletsinler” dedi.

WHATSAPP HABER HATTI HİZMETİNİZDE

Akıllı cep telefonlarının yoğun kullanıldığı günümüzde whatsApp’ı kullanan tüm okurlarımız artık inegolonline.com muhabiri gibi haber servis edebilecekler. 0546 466 5463 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar inegolonline.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI OLUN

Sizde bölgenizde gördüğünüz eksikleri haber değeri taşıyan konuları 0546 466 5463 whatsapp haber hattımıza iletin, çözümün bir parçası olun.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.