Talihsiz Genç Gece Yarısı Defnedildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Talihsiz Genç Gece Yarısı Defnedildi
26 Şub 2016 / Cum 23:15
/ 12.253 Kez Okundu
| |

İnegöl’den ailesi ile birlikte Sivas’ta askerlik yapan ağabeyinin yemin törenine giden 17 yaşındaki lise öğrencisi, geçirdikleri kazada hayatını kaybetti. Talihsiz gencin gece yarısı kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, bugün meydana geldi. İnegöl’de Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesinde son sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki Halim Kartal, annesi ve babası ile birlikte Sivas’ta askerliğini yapan ağabeyinin yemin törenine gitmek üzere yola çıktı. İnegöl’den Sivas’a giden Kartal ailesinin bulunduğu araç, Yozgat yakınlarında trafik kazası geçirdi.

LİSELİ GENÇ ÖLDÜ, BABASI AĞIR YARALI

Kazada İnegöllü lise öğrencisi Halim Kartal yaşamını yitirdi. Babası ise ağır şekilde yaralandı.

CENAZE BU AKŞAM İNEGÖL’E GELECEK

Halim Kartal’ın ölüm haberi okulu Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenleri ve arkadaşlarını yasa boğarken,  Halim Kartal’ın yakınları cenazeyi almak için Yozgat’a gitti. Talihsiz gencin cenazesi bu gece İnegöl’e getirildi. Saat 23.00’da Erenler camisine getirilen cenaze burada kılınan cenaze namazının ardından İstanbullu Hacı Hasan Efendi mezarlığına defnedildi.

 

İnegöl Online ailesi olarak talihsiz Allah’tan rahmet kederli ailesine baş sağılığı dileriz.


inegolonline.com/ haber/ inegollu-ogrenci-feci-sekilde-can-verdi-317032/" target="_blank">inegolonline.com/resimgoster.php?w=645&h=323&src=http://images. inegolonline.com/ haberyeni/manset/2_2016//2622016-180645_e3wobrra79.jpg" style="height:225px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.