Turan çiftini trafik kazası ayırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Turan çiftini trafik kazası ayırdı
#İnegöl | Haber Merkezi
14 May 2024 / Sal 17:44
/ 8.853 Kez Okundu
| |

İnegöl'den Ankara'daki bir düğüne katılmak için yola çıkan ve dönüş yolunda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 3 kişiden biri İnegöl'de toprağa verildi.

İnegöl'den Ankara'daki bir düğüne katılmak için yola çıkan ve dönüş yolunda geçirdikleri kazada hayatını kaybeden 3 kişiden biri İnegöl'de son yolculuğuna uğurlandı.

TURAN AİLESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kemalpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Turan Ailesi, Ankara'da bulunan akrabalarının düğününe katılmak üzere yola çıktı. Düğün sonrası İnegöl'e dönüş yolculuğunda sürücü Şaban Turan'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç bariyere çarpıp takla attı. Savrulan araç daha sonra tren yolu köprüsünün ayağına çarparak durabildi.

Kazada Şaban Turan'ın annesi Emriye Yılmaz (75), babası Halil Yılmaz (77) ve eşi Handan Turan (53) hayatını kaybederken, ağır yaralanan Şaban Turan ve kayınbiraderi Tuncay Yılmaz ise Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Handan Turan Son Yolculuğuna Uğurlandı
Handan Turan'ın cenazesi Turgutalp Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İsaören Mezarlığı'nda toprağa verildi. Acılı aile ve yakınları gözyaşları içerisinde Handan Turan'a veda etti.
Emriye Yılmaz ve Halil Yılmaz'ın cenazeleri ise memleketleri Rize'ye gönderildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.