Balkan’dan İnegölspor Taraftarına Sitem

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Balkan’dan İnegölspor Taraftarına Sitem
 :
/ 523 Kez Okundu
| |

Gençlergücü yönetisici Kamuran Balkan yaptığı açıklama ile İnegölspor taraftarlarına sitem etti.

2014-2015 Sezonunda mücadele ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig 9.grupta geride kalan 18 hafta sonunda topladığımız 8 puan ile grupta son sıradayız.

Orta da var olan başarısızlığı göz önüne aldığımızda sezon başında iyi isimleri kadromuza dahil ederek grupta söz sahibi olacağımızı ümit ediyorduk sezonun ilk yarısı itibariyle yönetim kurulumuz kendi sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirirken maalesef futbolcularımız beklentilere cevap veremediler ve başarısızlık kaçınılmaz oldu.

Bilindiği gibi Bölgesel Amatör Küme 9.grup tabiri caizse ateş grubu gibi grubumuzda bir çok Belediye takımı ve İlçelerin tek takımı bulunmakta örnek vermek gerekirse Sultanbeyli Belediye, Gebze spor,Mudanya Spor,Kestel Spor, Çayırova spor ve Yeni Bosna spor gibi takımlar ekonomik olarak çok rahat kulüpler biz ise bırakın Belediye veya ilçe takımı olmayı mahalle takımı dahi değiliz bizleri destekleyen kişi sayısı belli kulübümüz bütün şartları zorlayarak İnegöl’de bir ilke imza atmış ve Bal Ligine yükselen ilk takım olma başarısını göstermiştir ancak ekonomik yetersizlik Bal Ligi üst sıralar için kafi gelmemektedir.

Matematiksel olarak henüz küme düşmemiz kesinleşmemiş olsa da Lig statüsü gereği Bursa takımları arasında sonuncu olan takım küme düşeceğinden ve bize en yakın takım olan Kestel spor takımı ile aramızda 10 puan fark olması sebebi ve kadro gücümüzün durumu göz önüne alındığında Lig’de kalmamız son derece zor bir durum olduğunu göstermektedir.

Yönetim kurulumuz yaptığı toplantısında içinde bulunduğu durumu değerlendirmiş ve kalan 8 maçımıza genç oyuncular ağırlıklı çıkarak Ligi tamamlama kararı almıştır.

Süper Amatör Kümede Lig maçları devam ediyor ve PLAY OFF oynama şansı devam eden takımlarımız var bu manada kulübümüz de başarılı futbolu ve efendiliği ile kendini sevdiren Tobby Peter’i Kurtuluş spor kulübüne verdik inşallah kurtuluş spor kulübüne katkısı olacaktır ara transfer dönemi 20 şubat mesai bitimine kadar uzatıldığından daha iyi şartlarda başka takıma geçmek isteyen futbolcularımız olursa kendilerine bonservis konusunda yardımcı olacağız.

BİR GRUP İNEGÖL SPOR TARAFTAR GRUBU RAKİP TAKIMI DESTELEYEREK BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR.

Her zaman olduğu gibi Bölgesel amatör lig’de de iki sezon boyunca oynadığımız maçlarda centilmenliği ön planda tutmaya çaba gösterdik .

Kendi sahamızda oynadığımız Gebze spor maçında bir grup İnegöl spor taraftarı maçımıza gelerek Gebze spor taraftarı içerisinde yer almış ve takımımız aleyhine hakaretlerde bulunarak Gebze spor takımına destek vermiştir.

Biz İnegöl takımıyız Yabancı bir Ülke takımı değiliz bizlere destek olunacağına başarısız olmamız için ne gerekiyorsa yapan İnegöllü İrlandalılar küme düşüyor olmamız nedeni ile sanırım çok mutlu olmuşlardır.

Her zaman olduğu gibi Bölgesel Amatör Lig’e yükseldiğimiz andan itibaren deplasman için araba desteği ve maddi destekleri ile bizlerin yanında olan Başta Belediye Başkanımız sayın Alinur AKTAŞ olmak üzere,Eski Milletvekilimiz ve Kulüp Başkanımız sayın Sedat KIZILCIKLI’ Eski başkanlarımız,İnegöllü iş adamlarımız,kulüp üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

 

TESİS YERİ SEVİNCİ

Kendisine ait antrenman sahası olmayan fakat üst seviye Lig mücadelesi yapan kulübümüzün bu eksikliğini İnegöl Belediye Başkanımıza yaptığımız ziyaretlerde dile getirdik ve dilekçemizi yazarak yer talebinde bulunduk yapılan çalışmalar sonucunda Edebey Mahallesinde bulunan futbol sahası ve etrafı yaklaşık 22 dönüm arazinin tarafımıza tahsisi Belediye Başkanımız sayın Alinur AKTAŞ ve Belediye Meclis üyelerimizin tamamının desteği ile 10 yıllığına devri gerçekleştirildi.

Belediye başkanımıza ve Belediye Meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde tesis konusunda düşündüklerimizi Avam proje haline getirerek tesislerin yapımı konusunda İnegöl Belediye Başkanımız sayın Alinur AKTAŞ ve Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Recep ALTEPE’nin desteği ile proje üzerinde çalışmalara başlayarak tesislerimizin temelini atmak ve iki yıl içinde bitirmek istiyoruz.

Tesis projemizin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞACAĞIZ

İnegöl Gençler Gücü spor kulübü 1977 yılında kurulmuş ve 1994 yılına kadar gayri federe olarak faaliyetlerini sürdürmüş bir kulüptür,kuruluşunda imzası olan ve yaşaması için maddi ve manevi desteği esirgemeyen tüm sevenlerimize şükran borçluyuz.

1994 Yılından itibaren ise bir taraftan Federe olarak Liglere katılırken diğer tarafta tesisleşme için çalışmalar devam etmiştir.

38 Yıllık tarihi çınar olan kulübümüzün geçmişinde futbol oynamış ve şu anda hayatını Siyasetçi,Avukat,Üst düzey Mülki amir,İş adamı ve çalışan pozisyonunda onlarca neferimiz var her biri bizim için çok kıymetlidir ilk bakışta küme düşmenin verdiği başarısızlık aslında camiamızın yeniden kenetlenmesine vesile olacaktır.

Eski Tüfekleri ve mevcut fedakarlık yaparak kulübümüze desteğini esirgemeyen bireylerimizi bir araya getirerek eskisinden çok daha güçlü bir camia olacağız şimdi Birlik ve bütünleşme zamanı diyerek bir MİLAD başlangıcı olarak kabul ettiğimiz bu sürecin camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.

“Gelecek güzel Günler İNEGÖL GENÇLER GÜCÜ SPOR KULÜBÜ için”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Amed SF 34 46 77
2 GMG Kastamonuspor 34 34 74
3 Iğdır F.K 34 31 68
4 Anagold 24Erzincanspor 35 22 63
5 Menemen FK 34 20 61
6 İskenderunspor 34 18 59
7 Isparta 32 Spor 34 -4 54
8 İnegölspor 34 0 48
9 Somaspor 34 -2 47
10 Fethiyespor 34 1 43
11 68 Aksaray BLD. 35 0 42
12 Karaman F.K 34 -12 42
13 Arnavutköy BLD 34 -3 38
14 Etimesgut Belediyespor 34 -13 38
15 Belediye Derince Spor 34 0 37
16 Sarıyer 34 -8 35
17 Düzcespor 34 -22 33
18 Denizlispor 34 -22 29
19 Uşak Spor 34 -86 5