Balkan’dan tepki; artık karar verin

#Amatörler | Haber Merkezi
29 Tem, 2020 / Çar 20:15

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan, sosyal medya hesabında amatör liglerle ilgili bir türlü karar verilmemesini eleştirdi.

Amatör liglerin sona erdirilmesine rağmen hala BAL’a hangi takımların çıkarılacağı kararı verilemedi. Yeni sezonun Eylül ayında başlanacağı söylentilerine rağmen kararın alınamaması amatör kulüp yöneticilerini isyan ettirdi.

SEÇİMLER DÜŞÜNÜLÜYOR

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Balkan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Amatör futbolda aylardır süregelen belirsizlik halen devam ediyor. Bu zamana kadar bir karar vermemeleri sadece onları bağlamıyor. Kulüpler açıklanacak karara göre yapılanmaya gidecek ve kendilerine bir yol haritası çizecekler. Bana göre T.A.S.K. seçimleri dolayısıyla karar vermek istemiyorlar çünkü alacakları kararların sonucunda mağduriyet yaşayan kulüplerin bu sebeple karşılarına çıkmasından çekiniyorlar. Artık herkes doğru ya da yanlış artık bazı şeylerin açıklanmasını bekliyor. Barlar, gece kulüpleri, oteller, sahiller, avmler açık... Buralarda corona denen illet tehlike arzetmiyor da halı sahalar ve kulüp kongrelerinde 100 kişinin bir araya gelmesi mi sakıncalı bulunuyor ve bu sebeple kongreler 3 ay daha erteleniyor! Anlaşılan pandemi sadece amatör sporcularda tehlikeli! Spor yapamayan gençlerimizi, kulüpleri, antrenör ve çalışanlarını kimse düşünmüyor. Muhattap yok,olanlarda iyi niyetiyle bişeyler anlatmaya çalışıyor ama kesin bilgi yok,hep varsayımlarla hareket ediliyor. Buradan çıkan sonuç şu, her zaman olduğu gibi herkes kendi menfeatini ve koltuğunu korumanın peşinde... Olan yine futbol ve tüm takım sporlarının cefakar ve vefakar insanlarına oluyor... Yazık çok yazık” ifadelerini kullandı.