Doğugücüspor’a Bal Ligi’nden Takviye

#Amatörler |
03 Oca 2018 / Çar 19:04

Bu sezon Bal Ligi’ne çıkmak için mücadele eden Doğugücüspor Bal liginden iki oyuncu transfer etti.

Bu sezon Bal Ligi hedefi için çıtayı yükseltmek isteyen ve transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren İnegöl Doğugücüspor, Erzurum Yakutiyespor’dan sol bek oyuncusu Bülent Dinç ve İnegöl Kurtuluşspordan Birindar Güneş’i kadrosuna dahil etti.

Teknik ekibin raporu doğrultusunda transferi gerçekleştirilen her iki oyuncu, Genel Kaptan İsmail Sarı makamında kendilerini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan imzayı attılar.

Genel Kaptan İsmail sarı, teknik ekibin raporu doğrultusunda gerçekleştirdikleri transferlerin Doğugücüspor’a hayırlı olmasını dilerken bu sezon transfer konusunda titiz çalıştıklarını, izlemeye aldıkları ve transferini gerçekleştirdikleri oyuncuların takıma kolay adapte olabilecek, takıma doğrudan katkıda bulunabilecek nitelik ve kalitede olmalarının yanı sıra düzgün karakterli, başarı odaklı oyuncular olmasına özen gösterdiklerini söyledi. Sarı dış transferde takımın eksik bölgelerine gerekli takviyeleri yaptıklarını ve birkaç oyuncu daha transfer ederek takımı transferi kapatacaklarını söyledi.