Gençlergücüspor Ailesi Yemekte Buluştu

#Amatörler |
14 Eki 2016 / Cum 22:54

Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Sedat Öpçiner, Yönetim kurulu üyeleri, futbol takımı ile yemekte bir araya geldi.

Öpçiner, Kulübün kuruluşunun 40.yılında belirlenen hedef doğrultusunda hep birlikte olmak ve 1 yıl boyunca yapılacak etkinlikleri icra etmek ve Güç birliği oluşturmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Antalya'da olduğu için Eski milletvekili ve kulüp başkanı Sedat Kızilcıklı, Düzcede olduğu için Fikret Alan ve şehir dışında olan Emre Şimşek yemeğe katılamadı.

Kulüp kurucu üyesi ve eski Başkanı Behçet Balkan, Mehmet Bayrak, N.Kamuran Balkan, Özcan Ayhan, Mustafa Tarim, ibrahim Akgün, İbrahim Turan, Ergün Yıldız ve irfan Balaçicek düzenlenen yemeğe katıldı.

Kulüp başkanı Sedat Öpçiner geceyle alakalı açıklamalarda bulundu:

Bu akşam hem birlik ve beraberlik amacıyla hem de 2017 yılında kutlayacağımız kulübümüzün kuruluşunun 40’ncı yıl vesilesi ile bir araya gelmek istedik. Sabırsızlıkla beklediğimiz ligde bu hafta Pazar günü başlayacak. Öncelikle güzel bir lig olması temennisiyle, sakatlıkların olmadığı, centilmence bir lig geçiririz temennisindeyim. Güzel bir takım yaptık. Antrenmanlarda da sizler bunu bizlere hissettirdiniz. Fakat bundan sonra sizden isteğimiz şampiyonluk. 40’ncı yılda bunu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Ve bu ciddiyetle futbol oynayacağınıza eminim. Bu yemeğe katılan herkese teşekkür ediyorum.

Gençlergücüspor kulübün eski başkanlarından Ergün Yıldız geceyle alakalı açıklamalarda bulundu:

Bu yıl Gençlergücü’nün 40’ncı yılının başlangıcı olacak. Aynı zamanda sezonumuz başlıyor. Öncelikle kazasız, belasız, sakatsız bir sezon olmasını diliyorum. Bu kulüp benim döneminde de çok fazla badire atlattı. Ama her zaman yukarıya çıkmasını bildi. Kötü günleri aşmasını bildi. Özellikle Sedat başkanıma da bugünlerde takıma sahip çıktığı için yönetimiyle takımın başında durduğu için ayrıca teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Bu sene çıkacağına inanıyorum. Bizler dışardan da olsak takımı takip ediyoruz. Çok iyi futbolcu kardeşlerimiz, eskiden de bildiğimiz arkadaşlarımız var. Gençlergücü inşallah bu sezonu lider tamamlayarak, bir üst gruba çıkacağını düşünüyorum. İnşallah İnegöl’ümüz ve Gençlergücü’müz için iyi olur. Öncelikle sakatsız bir sezon geçmesini diliyorum. Pazar günü inşallah galip gelip, iyi bir başlangıç yaparız.

Gençlergücüspor kulübün eski başkanlarından Özcan Ayhan geceyle alakalı açıklamalarda bulundu:

İnşallah Gençlergücü’ne layık bir sezon geçiririz. Sakatsız ve centilmence bir sezon diliyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Gençlergücü her zaman zirveye oynamıştır. Bu sezonda şampiyon olacağına inanıyorum. Kadromuzu da bu iş için yeterli görüyorum.