Golü Erken Yedik

#Amatörler |
 :

Bursa Süper amatör lig B Grubunda mücadele eden Kurtuluşspor, Kendi saha ve seyircisi önünde güzel bir havada oynanan maçta sahadan beklemediği bir sonuçla ayrıldı.

Kurtulşspor teknik direktörü Hüseyin Yoğurtçu maç sonu yaptığı açıklamada “Sahaya üç puan için çıktık, oyuna iyide başladık. Rakibimiz oyunun başlarında kontrataktan bulduğu gol ile oyun düzenimizi bozdu. Yediğimiz golden sonra oyunu karşı sahaya yıkmamıza rağmen bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik.  Oyunun sonlarına doğru kurduğumuz baskı sonucunda kazandığımız penaltıyı gole çeviremeyince sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Farklı kazanabileceğimiz bir maçtı. Beklemediğimiz bir sonuç oldu.” Dedi.

 

Perşembe günü oynayacakları Yenicespor maçının çok önem kazandığını söyleyen Yoğurtçu “Perşembe günü Yenicespor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Play off şansımızı devam ettirebilmemiz için kazanmamız gereken bir maç. Oyuncularıma güveniyorum. Perşembe günü  maçı kazanıp 3 Puan alan taraf olacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza güzel bir İnegöl derbisi izlettireceğiz. Bütün taraftarlarımızı bu önemli maça bekliyorum.” dedi.