Kafkasspor Tekvando Mudanya’dan 10 Madalya ile döndü

#Amatörler |
 :

Bursa Taekwondo il Temsilciliğimiz 2014 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Atatürk Kupası ve Erdoğan Korkmaz Teşvik Şampiyonası 08-09 Kasım 2014 tarihlerinde Mudanya Spor Salonunda yapıldı.

Yapılan Şampiyona ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete ayrılışının 76 yılının anısına ve aynı zamanda geçmiş yıllarda Bursa Taekwondo camiasına uzun yıllar Antrenör, Hakem ve İl Temsilcisi olarak hizmet eden " Erdoğan Korkmaz" Hocayı onere etmek amacı ile düzenlendi. İki gün süren Şampiyonaya bursa'dan 15 kulüp ve ayrıca Kütahya ilinden de bir misafir takim olarak 225 erkek, 165 bayan toplam 390 sporcu katıldı.

 

Minikler ve Yildızlar kategorisinde yapilan şampiyonada özellikle yeni sporcuları kategorisinde ki minik ve yıldız sporcuların gerek mücadelesi, gerekse kazanmak adına gösterdikleri perfonmas herkesin büyük beğenisini aldı. Sporcuların bu performans sonunda ödülleri sporseverlerden aldıkları alkış ve tebrik ve takdir oldu.

 

Düzenlenen şampiyonaya Kafkasspor Tekvando 20 sporcu ile katıldı. Turnuvada 6 sporcu birinci, 4 sporcu ikinci, 5 sporcu üçüncülük madalyası aldı.

 

Minik Erkeklerde 30.Kg’da Fevzi Karaçoban Birinci, 27.Kg’da Kutay Akbaba ikinci, 30.Kg’da Muhammed E. Çolak İkinci, 40.Kg’da Batuhan Kılıç İkinci, 30.Kg’da Koray Akbaba Üçüncü, 57.Kg’da Mehmet E.Öztürk üçüncü oldu.

 

Yıldız Erkeklerde 65.Kg’da Teşvikte Enes giren Birinci, 65.Kg’da Müsabıkta Melih Bayraktar Birinci, 65.Kg’da Yakup korkmaz Birinci, 33.Kg’da İbrahim Çuluk ikinci, 65.Kg’da Enes Kaya Üçüncü, 46.Kg’da Yavuz S.Usluer Üçüncü, 36.Kg’da Berkay ateş Üçüncü oldu.

 

Yıldız Bayanlarda 29.Kg’da Melek Arslan Birinci, 44.Kg’da Rabia Karaçoban Birinci oldu.

 

Kulüp Başkanı Metin Ungan “Turnuvada başarılı olan sporcularımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kafkasspor olarak Başarılı ve Güzel ahlaklı çocuklar yetiştirmeye çalışıyoruz. Sporcularımızın başarısını, ahlaklı ve Başarılı çalışmanın ödülü olarak görüyoruz. “ dedi.

 

Kulüp antrenörleri Ersin Salgıç Ve Mehmet Küçükdağ yaptığı açıklamada “Sporcularımızın başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Kulüp başkanımız ve yönetim kurulunun desteğiyle sporcularımızın daha başarılı olacağına inanıyorum. Sporcularımız her zaman kendilerini şampiyon olan ablilerinin ve ablalarının yerinde düşünebilirler. Gayretle nasıl büyük şampiyonlukların elde edilebileceklerini görüyorlar. Netice bu şampiyonluklar düzenlenen bütün organizasyonlar onları geleceğe hazırlıyor. Biz onlara her zaman gereken desteği vereceğiz. İnşallah yeni yıldızlar, şampiyonlar çıkaracağız." Dedi.