Karadeniz Güven'de İşler yolunda

#Amatörler | Haber Merkezi
17 Eki 2022 / Pzt 16:01

Elmasbahçeler Spor Kulübü galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Karadeniz Güven Spor Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Çetin, “Biz kocaman bir aileyiz, galibiyet sonuna kadar oyuncularımındır” dedi.

Süper Amatör Ligde namağlup liderliğini koruyan temsilcimiz Karadeniz Güven Spor Kulübü Teknik Direktörü Cüneyt Çetin 2-0’lık Elmasbahçe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Maç ile ilgili genel bilgiler veren Çetin yaptığı açıklamada, “Bu gün oynadığımız Elmasbahçeler maçına hafta içi iyi hazırlandık. Golcümüz Fehmi Mert Girmeç , Feyyaz Koçak ve Osman Demir gibi önemli eksiklerimiz olmasına rağmen kazanmak güzeldi. Maça gelecek olursak sakatlıklar ve hastalıklardan dolayı Maça son anda farklı bir 11’le çıktık. Forvet oyuncularımızın ikisinin de sakat olmasından dolayı forvetsiz bir dizilişle sahaya çıktık. Maçın başından sonuna kadar topa sahip olan ve oyuna hükmeden taraftık ve etkili bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. İlk yarı oyunu sürekli 3. bölgede ve 2. Tuttuk birçok gol pozisyonuna girsek te bunları cömertçe harcadık . Karşımızda İyi defans oyunu oynayan ve çok koşan genç bir ekip vardı biz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince rakibimizde dirençlendi. İkinci yarıya da baskılı oyunla başladık ataklarımızı yoğunlaştırdığımız sırada Selimcan’ın bir şutu direkten döndü. İlerleyen dakikalarda  Sakat olan oyuncumuz Feyyaz Koçağı oyuna aldık ve saha içinde oyuncu pozisyonlarında değişiklik yaptık ve bunun meyvesini bir kaç dakika içinde aldık Şükrü karanın sağdan aldığı topla ceza sahasına dirimplik yapması sonucu attığı şutla golü bulduk. Oyuna sonradan giren diğer oyuncularımızın da katkısıyla oyun tempomuzu dahada yukarıya taşıdık ve soldan yapılan ortayı Feyyaz Koçak gole çevirerek maçın skorunu belirledi” diye konuştu.

YENİ TRANSFERLER YAPTIK
Yeni transferler yapıldığını bildiren Çetin, “Hafta içi Bademli spor ve İnegöl Karadeniz Güven Spor Kulüpleri arasında yapılan görüşmeler sonucunda Bademli spordan Ercan Vatansever , Ahmet Akdemir ve Şükrü Şenocak aramıza katıldı bizden de Emre Karabulut ve Burak Yıldırım'da Bademli spor ailesine katıldı. Gelen oyuncularıma ve ayrılan oyuncularıma da hayırlı olmasını diliyorum. Eksiklerinizden dolayı takıma son anda katılan ve bu gün ayağının tozuyla maça çıkan yeni gelen oyuncularımı tebrik ediyorum ilerleyen haftalarda bizlere çok daha fazla katkı koyacaklarını bu gün bizler gösterdiler. Ayrıca bu gün mücadeleyi ve güzel futbolu maçın son dakikasına kadar bizlere yaşatan Aslan Yüreklilerime sizlerin nazarında tekrardan çok teşekkür ediyorum. Biz kocaman bir aileyiz bu galibiyet sonuna kadar oyuncularımındır” ifadelerini kullandı.