Karadeniz Güvenspor’da Şok İstifa

#Amatörler |
 :

Karadeniz Güvenspor hafta sonu Orhangazispor’a 1-0 yenilgisinin ardından teknik direktör İbrahim Oğuzay sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Sezonun ilk yarısında aldığı galibiyetler ile play-off potasında bulunan ancak ligin 2. yarısında çıktığı 5 maçı da kaybeden Karadeniz Güvenspor’da Teknik Direktör İbrahim Oğuzay şok bir kararla istifa etti.

Son olarak Orhangazispor’a sahasında 1-0 yenilen bordo-mavililerde İbrahim Oğuzay istifa kararını Facebook hesabından bildirdi. Oğuzay Facebook hesabında istifasını şu sözlerle duyurdu; “İyisiyle Kötüsüyle Yanlışıyla Dogrusuyla Yaklaşık Altı Aydır Yapmış Olduğum Karadeniz Güvenspor Antrenörlüğünü Bırakmış Bulunmaktayım, Bu Süre İçerisinde Fedakarca Çalışan Ve Her Zaman Yanımızda Olan Futbolcu Arkadaşlarımıza, Yöneticilerimize Sonsuz Şükranlarımı Sunarım”

KÜME DÜŞME HATTININ 6 PUAN ÜSTÜNDE

Oğuzay yönetimindeki Karadeniz Güvenspor ligde çıktığı 16 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 22 puan toplamıştı. Sezona ligde kalma parolası ile başlayan bordo-mavililer küme düşme hattının 6 puan üstünde bulunuyor.