Kurtuluşspor’un yeni yönetimi belli oldu

#Amatörler | Haber Merkezi
29 Ağu 2020 / Cmt 14:11

Kurtuluşspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada yeni yönetim kurulu açıklandı.

Kurtuluşspor Kulübü Başkanı Yalçın Atalay ““Tüm dünyanın ve ülkemizin zor şartlarda bulunduğu bu günlerde ara vermek zorunda kaldığımız amatör sporumuza çok daha tutkulu bir şekilde başladık. Geçen sene yarım kalan işimizi, yeni sezonda Bal ligine yükselerek bitirmek istiyoruz. Amatör sporumuzun çıtasını daha yükselterek futbolseverlere zevk alacakları güzel bir futbol izlettirmek istiyoruz. Altyapıya önem verip, daha çok çocuğumuzu ve gencimizi amatör sporla tanıştırabilmek istiyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak yönetim kurulunda görev yapan değerli arkadaşlarımla var gücümüzle çalışıyoruz. Yönetim kurulumuzda yer alan siz değerli yöneticilerime teşekkür ediyorum. Yeni sezon için gerekli bölgelere hocamızın raporu doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Taraftarlarımız ve sporseverlere yeni sezonda iyi bir futbol izlettireceğiz” dedi.
 
“FARKLI BİR KURTULUŞSPOR İZLETTİRECEĞİZ”
Kurtuluşspor teknik direktörü Güray Şengün, yeni sezonda iddialı olduklarını altını çizdi. Şengün, 2020 – 2021 futbol sezonunda Bal ligini hedeflediklerini açıkladı. “Yeni yönetimimizle birlikte şampiyonluk hedefi koyduk. Yeni sezonda bambaşka bir Kurtuluşspor izlettireceğiz. Hedefimiz son yıllardaki görüntünün aksine daha başarılı bir performans sergileyerek taraftarlarımızı mutlu etmek ve camiamızı daha iyi yerlere getirmek” diye konuştu.
 
Yalçın Atalay başkanlığında Kurtuluşsporda görev dağılımı gerçekleştirildi.
Başkan Yalçın Atalay, Başkan Vekili Hasan Aydın, Başkan Vekili Mustafa Üner, Asbaşkan Recep Uysal, Asbaşkan Yardımcısı Ahmet Atik, Altyapı Sorumlusu M.Ali Çetinkaya, Altyapı Sorumlusu Yardımcısı Mehmet Altan, Futbol Şube Sorumlusu Semih Yavuz, Genel Kaptan Fatih Doğan, Genel Kaptan Yardımcısı Onur Cengiz, Basın Sözcüsü Levent Ordu, Tesis Sorumlusu Kenan Duman, Federasyon Sorumlusu Doğan Koçan, Muhasip Veznedar Murat Alan, Futbol Şube Sorumlusu Deniz Kutluer.