Osmaniyespor hazırlık maçını kazandı

#Amatörler |
05 Eki 2017 / Per 08:57

2017-2018 sezonu için hazırlık çalışmalarını sürdüren Osmaniyespor, İnegöl Sanayi Tesislerinde Akhisarspor ile yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

Bursa 1.Amatör kümede mücadele edecek olan Osmaniyespor genç ve yetenekli oyunculardan oluşan mütevazı bir takım ile sezona hazırlanıyor.

Osmaniyesporu çalıştıran Bedirhan Alat, kazandıkları maçın ve skorun ölçü olmaması gerektiğini söyledi. Oyuncularımızın maç performanslarını görmemiz adına önemliydi.

Alat hazırlık maçlarına çok önem veriyoruz diyerek açıklamalarına devam etti “ Kaleciler, 1.bölge defans, 2.bölge orta saha göbek ve kenar oyuncuları ile hücum oyuncularının bireysel özelliklerini görülmeye başladı. Bilhassa sağ ve sol kenarlarda oynayacak yaratıcı özellikli oyuncular ile hücum bölgesinde oynayacak gol vuruşu olan Santrfor oyuncuların özellikleri ve kapasiteleri ortaya çıkıyor. Hazırlık maçlarında da takımın gerçek gücünü görüyoruz. Akhisarspor maçını 2-1 kazandığımız için mutluyuz. İnşallah ligede iyi bir başlangıç yaparız. Yeni sezon bütün spor camiasına hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.