Özgür Gür Kurtuluşspor’da

#Amatörler |
17 Ağu 2015 / Pzt 17:30

Kurtuluşspor, Futbola Doğanspor’da başlayan, Daha sonra Kafkasspor’da forma giyen ve geçtiğimiz yıl Bal liginde mücadele eden Gençlergücü’nde 26 maç oynayıp 8 gol atan Özgür Gür’ü transfer etti.

2012-2013 sezonunda Süper Amatör Küme Bursa şampiyonu olan Gençlergücü’nde yer alıp ve gol kralı olan Özgür Gür, 22 yaşında, forvet mevkisinde yer alıyor. Özgür Gür imza sonrası yaptığı açıklamada “İnşallah bu sezonda Kurtuluşspor’da atacağım goller ile takımıma katkı sağlamak istiyorum. Atılan bu imzanın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Düzenlenen imza töreni ardından açıklama yapan Kurtuluşspor Genel Kaptanı Burak Kaptan “Bizim öncelikli amacımız takımımızın süper amatör kümede başarılı olmasıdır. Tüm maçlarımıza bu amaçla çıkıyoruz. Her zaman maçlarımızı kazanmak arzusuyla mücadele ediyoruz. Bu yıl inşallah yaptığımız kaliteli transferlerin takıma katkı yapmasını istiyoruz. Süper Amatör Kümede geçtiğimiz yıllarda gol kralı olmuş Özgür Gür’ü transfer ettik. Temenni ederiz ki, Özgür kardeşimiz yeni sezonda Kurtuluşspor’da aynı başarıları gösterirler. Taraftarlarımızdan da bu konuda bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Camia olarak yönetimimizle, taraftarımızla, futbolcularımızla teknik heyetimizle bu hedef doğrultusunda kenetlendik. Gençlerimizin bize ciddi destekleri var. Ben herkese katkılarından ötürü teşekkür ediyorum." dedi.