Üç Transfer Birden

#Amatörler |
05 Oca 2018 / Cum 09:17

Bursa Süper Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Gençlergücüspor’da devre arası transfer dönemi hareketli başladı

Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Gençelrgücüspor başkanı Ayhan Çamlıdağ hazır bulundu. İmzalar atıldıktan sonra açıklama yapan çamlıdağ “İkinci yarı için daha önce anlaşma sağladığımız Doğugücünden sağbek Aykut Deniz,Yenişehir Yolörenden Orta Saha Samet Arslan ve Ödemişspordan Forvet Melih Karaca ile sözleşme imzaladık ve bu gün itibarı ile Lisanslarını çıkardık.Yapılan bu transferler ile şimdi daha güçlüyüz. Her iki taraf için yaptığımız anlaşma hayırlı olsun. Süper Amatör Kümenin ikinci yarısına 7 Ocak pazar günü deplasmanda Emek spor ile oynayarak başlıyoruz” Dedi.

Teknik heyetin raporları doğrultusunda bir kaç transfer daha yapabiliriz diyen Çamlıdağ, “Takımın ahengini bozmayacak takıma katkı sağlayacak futbolcuları transfer edeceğiz.” dedi.

Aykut Deniz Kimdir ?
Sağbek mevkiinde oynayan 1991 doğumlu olan Deniz, futbola Kurtuluşsporda başladı. Sırasıyla Sarıyer, Kafkasspor, Elbistan Belediyespor, Bursa Değirmenönü Gençlikspor, Osmaniyespor ve son olarak Doğugücüspor formasını giydi.

Samet Arslan Kimdir ?
Ortasaha mevkiinde oynayan 1994 doğumlu Arslan, futbola İnegölsporda başladı, sırasıyla Gençlergücüspor, doğanspor ve son olarakta Yenişehir Yolörenspor formasını giydi.

Melih Karaca kimdir ?
Forvet mevkiinde oynayan 1999 doğumlu Karaca, Futbola Bursa Yolsporda başladı, sırasıyla İnegölspor, Yeşil Bursa a.ş, Yıldırım Belediyespor ve son olarakta Ödemişspor formasını giydi.