Şehit aileleri ve gaziler kaymakamlıkta buluştu

#Bursa |
27 Oca 2018 / Cmt 13:56

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ziyarette bulundu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler, Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ziyarette bulundu.
Ziyarete şehit Feyyaz İlhan’ın anne ve babası Abdülcabar İlhan, gaziler Murat Ekrem Çelik, İbrahim Çıkıkçı, Bursa Ampute Başkanı Faruk Kuzu hazır bulundu. Kaymakam Sözer, kendilerine minnet duygularını ifade ederek, “Sizlere çok şey borçluyuz, sizlerin hakkı asla ödenmez. Bu vatan şehit ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla bağımsız kalmış ve kalmaya devam edecektir. Sizler ve değerli şehit ailemize böyle bir evlat yetindirdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakam Sözer, şehit aileleri ve gazilere içinde Türk bayrağı olan birer plaket ile hediyeler verdi. Ziyarette Bursa AK Parti Milletvekili Bennur Karaburun, Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Dr. Ahmet Murat Ünal, Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanı Kurmay Yarbay Ali Kandemir, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Ali Kılıçoğlu da hazır bulundu.
Şehit yakınları ve gaziler daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti. Vakıf Müdürü Saffet Öztürk kendileri ağırlayarak, “İyi ki varsınız, bu vatan size minnettardır” diyerek sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.