Ataşehir’de 17 Bin liralık silahlı market soygunu kamerada

#Diğer |
05 Mar 2018 / Pzt 11:04

Ataşehir’de bir markete gelen silahlı ve maskeli 2 kişi, marketin para kasasında bulunan 17 bin lirayı alarak kayıplara karıştı

Ataşehir’de bir markete gelen silahlı ve maskeli 2 kişi, marketin para kasasında bulunan 17 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis, marketin güvenlik kameralarını inceleyerek soyguncuların peşine düştü.
Mevlana Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir market, sabah saatlerinde maskeli ve silahlı 2 kişi tarafından soyuldu. Markete giren maskeli şahıslar, ellerindeki silahı çalışanlara doğrultarak, marketin arka kısmında bulunan para kasasına götürdü. Soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 17 bin lirayı alarak markette hızla uzaklaştılar. Olayın ardından markete gelen polis, soyguncuların eşkalini tespit etmek için marketin güvenlik kameralarını inceledi. Güvenlik kameralarında markete silahlı 2 kişinin girdiği görülürken, zanlıların çalışanlara silah doğrulttukları ve parayı aldıktan sonra hızla çıktıkları görülüyor.
Market çevresinde bulunan vatandaşlar, “17 bin lira civarında para almışlar. Tam çalışanlar işe başladığı sırada gelmişler. Silah doğrultarak paraları almışlar” dedi.
Polis eşkali tespit edilen soyguncularla ilgili çalışma başlattı.