Bilecikspor, Pazaryeri deplasmanında şampiyonluk yolunda büyük yara aldı

#Diğer |
05 Mar 2018 / Pzt 13:02

Bilecik 1

Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi Bilecikspor, zorlu Pazaryeri deplasmanından eli boş dönünce, liderle arasındaki puan farkını 8’e çıkardı. Maçın son dakikalarında Pazaryeri taraftarlarının lider 1308 Osmaneli lehine yapılan tezahüratlar Bilecikspor Başkanı Harun Dilek’i çileden çıkardı.
Bilecik 1. Amatör Lig’in 21’inci hafta müsabakasında Bilecikspor ile Pazaryerispor Pazaryeri Sentetik Saha’da oynana müsabakada 4 kırmızı kart çıkarken, 3’de gol olmuştu. Maçı Pazaryerispor 2-1 kazanırken, şampiyonluk yolunda Bilecikspor’a büyük bir yara verdi. Maçın son dakikalarında Pazaryerispor’lu taraftarların "Osmaneli, Osmaneli" diye tezahüratlar Bilecikspor Başkanı Harun Dilek’i çileden çıkardı. Maç sonunda sosyal medya üzerinden Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı eleştiren Dilek, "Maçın 90’ıncı dakikasında Bilecik’e küfredilmesine göz yuman en yakınındakilere ’Osmaneli, Osmaneli’ diye tezahüratlar Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın’ı buradan kınıyorum. Bunun hesabını Bilecik halkına verirsiniz artık. Pazaryerispor’u ise, galibiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum" dedi.
"Yüzümüze gülüyorlar, arkamızdan iş çeviriyorlar"
Dilek ayrıca, futbol müsabakalarında yenmekte var, yenilmekte diyerek, "İlk defa maç kaybetmiyoruz ve bu mağlubiyetle her takımın başına gelebilir. Sezon başından beri dilimizden centilmenliği sporun barış ve kardeşlik olduğu vurgusunu her ortamda belirttik ve ona göre davrandık. Ancak yüzümüze ’Bilecikspor’un en az 3. Lig’de olması lazım, Bilecikspor hak ettiği yerde değil, Bilecikspor Bilecik’in markasıdır, bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız’ diyen ancak Bilecikspor’un arkasından türlü, türlü oyunlar çeviren bazı ilçe belediye başkanları yaptıklarınızı bilmiyor duymuyor görmüyor değiliz. Sadece bugüne kadar efendiliğimizden ve Bilecikspor’u polemiklerden uzak tutma adına ses çıkarmadık. Bugün yediğimiz küfürlerden sonra Bilecikspor’un ne anlam ifade ettiğini Bilecikspor’un gücünü sizlere göstereceğiz. Tabi sizin gibi taraftara küfrettirerek, müstehcen müzikler açtırarak değil. Medeni şekilde sizleri protesto edeceğiz" dedi.
Öte yandan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise; konu ile ilgili bir basın açıklaması yapacağını söyledi.