Esas 67 Burda’da Derya Uluğ ile mini konser keyfi

#Diğer |
25 Eki 2017 / Çar 14:05

Gerçekleştirdiği etkinliklerle Zonguldak’a yeni bir soluk getiren Esas 67 Burda AVM, şimdi de pop müziğin sevilen sanatçısı Derya Uluğ’u ağırlamaya hazırlanıyor

Gerçekleştirdiği etkinliklerle Zonguldak’a yeni bir soluk getiren Esas 67 Burda AVM, şimdi de pop müziğin sevilen sanatçısı Derya Uluğ’u ağırlamaya hazırlanıyor.
Yaza damgasını vuran şarkılarıyla müzikseverlere keyifli bir mini konser verecek olan Derya Uluğ, 28 Ekim 2017 Cumartesi günü Esas 67 Burda AVM ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Zonguldak’ın eğlence, yaşam ve buluşma merkezi olan Esas 67 Burda AVM, her geçen gün Zonguldaklılara sunduğu sürprizli ve keyifli programlarıyla fark oluşturmaya devam ediyor. Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Derya Uluğ, birbirinden güzel ve geçtiğimiz yaza damgasını vuran şarkılarını Esas 67 Burda ziyaretçileri için söyleyecek.
Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilerek JLL Türkiye tarafından yönetilen ve Zonguldak’a yeni bir yaşam alanı sunan Esas 67 Burda AVM, 28 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de Derya Uluğ mini konseriyle ziyaretçilerine keyifli bir akşam yaşatacak.