FETÖ şüphelisinin ailesi Yunan sınırında yakalandı

#Diğer |
29 Oca 2018 / Pzt 16:27

Edirne’de, 54’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı sınır birliklerince, FETÖ/PDY’nin sözde Edirne il sorumlusu olduğu iddiasıyla aranan Ö

Edirne’de, 54’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı sınır birliklerince, FETÖ/PDY’nin sözde Edirne il sorumlusu olduğu iddiasıyla aranan Ö.S.’nin eşi ve 3 çocuğu, Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı.
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) il sorumlusu olduğu iddiası ile aranan Ö.S. isimli şüphelinin eşi ve 3 çocuğu, Yunanistan’a kaçmak isterken 54’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na birliklerce sınır hattında yakalandı.
Edirne’nin Uzunköprü ilçesinin Saçlımüsellim köyü mevkiinde sınırdan kaçak yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalanan grup içerisinde yapılan kontrollerde, FETÖ/PDY’nin sözde Edirne il sorumlusu olduğu iddiasıyla aranan Ö.S.’nin eşi H.S. (47) ve 3 çocuğunun da bulunduğunu belirledi.
FETÖ/PDY il sorumlusu olduğu iddiası ile aranan Ö.S.’nin eşi H.S.(47) ve oğlu F.A.S. (21) gözaltına alınırken, yaşları küçük olan 2 çocuğun ise ailenin yakınlarına teslim edildiği bildirildi. Soruşturma sürüyor.