Kaymakam Musa Kazım Çelik: Eğitimde çok önemli mesafeler aldık

#Diğer |
07 Şub 2018 / Çar 10:45

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere 2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2

Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Mustafa Kemal Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlere 2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2. döneminde başarılar diledi.
Kaymakam Çelik, ziyaretten sonra yaptığı açıklamada, ’’Bugün kurum amirlerimizle birlikte 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. döneminin ilk haftası münasebetiyle Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Okullarımız artık 15 er kişilik özel okullar gibi oldu. Öğrencilerimizin yüzünde huzur ve mutluluğu gördük. Özellikle Özel öğrenci sınıfımızı ziyaretimizde eğitim geldiği noktayı gördük. Özel öğrencilerimiz oldukça mutlu ve kendilerine özel hazırlanan sınıflarında eğitimlerine devam ediyor. Bundan 15 yıl önce ile şimdi verilen eğitim arasındaki fark mukayese bile edilemez’’ dedi.
Kaymakam Çelik, daha sonra okul idaresi ve öğretmenler ile bir araya gelerek, okulda yapılan çalışmalar, etkinlikler ve okulun başarı durumlarıyla ilgili bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.(YD-EFE)