Odunpazarı’ndan çocuklar için tatil etkinlikleri

#Diğer |
30 Oca 2018 / Sal 15:05

Odunpazarı Belediyesi tarafından ara yıl tatiline giren minik öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmesi için halk merkezlerinde düzenlenen etkinlikler devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından ara yıl tatiline giren minik öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmesi için halk merkezlerinde düzenlenen etkinlikler devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi, Selami Vardar, Büyükdere, Gökmeydan, Kırmızıtoprak, Sezai Aksoy Halk Merkezleri’nde gerçekleşen tatil etkinliğinin ardından Ihlamurkent ve Vadişehir Halk Merkezi’nde de tatil etkinliği gerçekleştirildi. Odunpazarı Belediye Tiyatrosu oyuncuları çocuklar için Sakar Su Kuşu adlı çocuk oyunu oynadı. Çocuklar, kendileri için düzenlenen etkinlikte kareoke yapıp şarkılar söylerken bir yandan da oyunlar oynayarak zaman geçirdi.
Odunpazarı Belediyesi’nin, halk merkezlerinde çocuklar için etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini belirten yetkililer, Odunpazarı Belediyesi’nin; 31 Ocak 2018 Çarşamba Günü Emek Halk Merkezinde, 1 Şubat 2018 Perşembe Günü Orhangazi Halk Merkezinde, 2 Şubat 2018 Cuma Günü de Karapınar Halk Merkezinde çocuklar için tatil etkinliği gerçekleştirileceğini kaydetti.