‘Şifa Veren Sesler’den yeni yıl konseri

#Diğer |
28 Ara 2017 / Per 13:54

İzmir’de Gökçe Eriş ve Dr

İzmir’de Gökçe Eriş ve Dr. İlter Denizoğlu’nun solist olarak katıldığı yeni yıl konserine Medical Park İzmir Hastanesi Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu da konuk olarak katıldı.
Medical Park İzmir Hastanesi, yeni yıl için düzenlediği konserle Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosunda müzikseverleri bir araya getirdi. Gökçe Eriş ve Dr. İlter Denizoğlu’nun solist olarak katıldığı konsere hastanenin Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu da konuk olarak yer aldı. Türk Sanat Müziği, Yeşilçam film müzikleri, Türk Halk Müziği ve pop tarzında eserlerin seslendirildiği konsere katılım yüksekti.
Konser sonrası konuşma yapan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, “Büyük önder Atatürk’ün söylediği gibi bir milletin sanat yeteneği sanata verdiği değerle ölçülür. Biz de bu güzel hareketle, Türkiye’de ilk kez Şifa Veren Sesler Çocuk Korosu adıyla bir proje başlattık. Bu proje kapsamında sevgili sanat danışmanımız Gökçe Eriş ile birlikte bu tohumları attık. Ümit ediyorum ki gelecekte bu minicik kalpler ülkemizin önemli sesleri haline gelecek. Sanata, sanatçılara büyük değer veriyoruz ve bundan sonra da değer vermeye devam edeceğiz. Bu çocukların da Türkiye çapında iyi yerlere gelebilmesi için elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.