Kafkasspor Stoper İhtiyacını Giderdi

#Futbol |
 :

Bölgesel Amatör Lig hedefi ile 2014-2015 sezonuna hazırlanan Kafkasspor dış transferde İzmit Belediyespor’dan stoper mevkii oyuncusu Erdem Korkmaz ile sözleşme imzaladı.

2014-2015 futbol sezonuna Bölgesel Amatör Lig hedefi ile hazırlanan Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Kafkasspor, dün kulüp tesislerinde düzenlenen törende İzmit Belediyespor’dan stoper oyuncusu Erdem Korkmaz ile sözleşme imzaladı.

 

STOPER İHTİYACINI GİDERDİK

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Kafkasspor Futbol Şube Sorumlusu Cemil Ter, “Kafkasspor camiası olarak Bölgesel Amatör Lig hedefimiz doğrultusunda stoper ihtiyacımızı yönetim ve teknik heyet olarak uzun süredir takip ettiğimiz, İzmit Belediyespor’dan Erdem Korkmaz kardeşimizi transfer ederek çözmüş olduk. İnşallah camiamızda başarılara imza atacaktır. Kendisinin Kafkasspor’da başarılı olacağına inanıyorum. Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aramıza hoş geldin diyorum” dedi.

 

BÖYLESİNİ GÖRMEDİM

Transferin gerçekleşmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Erdem Korkmaz ise, “Buraya geleli birkaç gün oldu, hayatımda Süper Amatör Kümede mücadele eden böyle güzel bir camia görmedim. Geldiğim günden beri inanılmaz bir şekilde kendimi mutlu hissediyorum. Yüz kişi tanıdım, hepsi birbiri ile aynı duygulara sahip. Hepsi cana yakın,  hepsi çok iyiler. Bilseydim buralarda böyle bir takım olduğunu daha önceden gelirdim. İnşallah sakatlanmadan güzel ve başarılı bir yıl geçiririm. Takım olarak hedefimiz Kafkasspor’u Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmaktır” şeklinde konuştu.