"Afrin Barış Harekâtı bir vatan savunmasıdır"

#Güncel Olaylar |
08 Şub 2018 / Per 17:25

Afrin Barış Harekatı ile ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği, "Harekâtın başladığı ilk günden beri Mehmetçiğimizin yanında, ordumuzun arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi

Afrin Barış Harekatı ile ilgili açıklama yapan Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği, "Harekâtın başladığı ilk günden beri Mehmetçiğimizin yanında, ordumuzun arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği, Afrin Barış Harekâtı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Afrin Barış Harekâtı’nın bir vatan savunması olduğunu vurgulayan dernek, "Harekat, devletimizin beka mücadelesidir. Kahraman ordumuzun vatan savunması hamlesi olarak Afrin Barış Harekâtına başlamasının üzerinden on yedi gün geçti. Bizler her ne kadar bir meslek derneği olsak da tüm sınır hattı terör örgütleri ile kuşatılan ülkemizin düşürülmek istendiği durumun farkındayız ve harekâtın başladığı ilk günden beri Mehmetçiğimizin yanında, ordumuzun arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
İlk günden itibaren “Devletimiz emretsin Afrin mücadelesine üstümüzdeki tüm gömlekleri çıkarır cephedeki askere su taşıyan sakalar olarak katılırız" noktasında durduklarını ve durmaya da devam edeceklerinin altını çizen dernek, "Bizler, bu mücadelenin her aşamasında Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu, vatanın her karış toprağı güven altına alınana kadar verilecek her türlü göreve hazır olduğumuzu tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz. Bu kutsal mücadeleden gelen her acı haberi yüreğinde hisseden, şehitlerimizin ailelerinin yanında olan, gazilerimizin ihtiyaçlarına koşturan Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği ve tüm meslek mensupları olarak şehit olan asker sivil tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar dileriz. Allah, ordumuzu muzaffer eylesin, Devletimizi yüceltsin, Milletimizi korusun" ifadelerini kullandı.