ASKİ’den fatura ödeme uyarısı

#Güncel Olaylar |
06 Ara 2017 / Çar 10:05

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, ASKİ adına tahsilat yapan fatura ödeme merkezlerinin komisyon almasına rağmen bazı durumlarda ödemeyi kurumlara aktarmaması riskine karşı vatandaşları uyardı

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, ASKİ adına tahsilat yapan fatura ödeme merkezlerinin komisyon almasına rağmen bazı durumlarda ödemeyi kurumlara aktarmaması riskine karşı vatandaşları uyardı. Oprukçu, veznelerin ve anlaşmalı olunan bankaların haricinde ödeme yapılmamasının abonelerin faydasına olacağını söyledi.
ASKİ’nin sorumlu olduğu hizmetleri kesintisiz bir şekilde yerine getirmek için vatandaşların faturalarını aksatmadan vaktinde ödemeleri gerektiğini belirten Oprukçu, "Kimseyi hizmetten mahrum bırakmak istemeyiz. Abonelerimizin de bizlere bu konuda destek olması gerekmektedir. Sizler faturalarınızı zamanında ödeyin ki, biz de üstümüze düşen görevleri yerine getirelim. İki taraf da mağduriyet yaşamasın. Uzak yakın demeden, her türlü zor şartlara rağmen çalışıyoruz. Bu yüzden kıymetli vatandaşlarımızın da bu hususta duyarlı olmalarını rica ediyorum’’ şeklinde konuştu.
Aboneler, ASKİ Genel Müdürlüğü’nde veznelerde ve binanın önünde yer alan ’’ASKİ 7/24 Tahsilat Veznesi’’ aracılığıyla ister nakit, ister kredi kartıyla faturalarını ödeyebiliyor. PTT şubelerine de su faturalarını ödenebiliyor.
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin şehir merkezinde toplamda 20 veznesi bulunduğu, Faturamatik ve Tam Fatura Sanayi adlı fatura ödeme merkezleri ve bazı bankalarla da anlaşma yaptığı belirtildi.