Başkan Bakıcı, personeli ile kahvaltıda bir araya geldi

#Güncel Olaylar |
05 Mar 2018 / Pzt 17:20

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Araştırma Geliştirme (ARGE) Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Araştırma Geliştirme (ARGE) Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yeni haftaya personeli ile bir araya gelerek başlarken, personeli ile planlanan çalışmalar ve projeler üzerine sohbet etti. Personel tarafından gelen taleplerinde son derece önemli olduğuna değinen Başkan Bakıcı; “Bozüyük Belediyesi olarak bizler, her alanda, mesai mefhumu gözetmeksizin Bozüyük için ve Bozüyüklü vatandaşlarımız için çalışmaya devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler ve hayata geçirdiğimiz projeler ortadadır. Bizler uyum içinde çalışan büyük bir aileyiz ve bu ailedeki herkesin fikri bizim için önemlidir” dedi. Kahvaltının ardından personeline işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı, personel buluşmalarının devam edeceğini belirtti.