Başkan Veysi Durak’a bir ödül daha

#Güncel Olaylar |
05 Mar 2018 / Pzt 15:48

Geleneksel Belediye Başkanları Birliği ödülleri sahiplerini buldu

Geleneksel Belediye Başkanları Birliği ödülleri sahiplerini buldu. Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, en çok beğenilen belde başkanı olarak ödülünü aldı.
Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen Geleneksel “En Beğenilen Belediye Başkanları Yarışma’’sında, halkın oylarıyla Doğu Anadolu Bölgesinin en beğenilen Belde belediye başkanı olarak Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak seçildi.
Doğu Anadolu Bölgesinde en çok oy alan belediye başkanı ödülüne layı görülen başkan Durak, Milli Eğitim Bakanlığının Ankara Beşevlerdeki yerleşkesinde yapılan ödül töreninde ödülünü aldı. Başkan Durak, yaptığı açıklamada, “Bu ödülü Doğu Anadolu’da bana oylarını esirgemeyen ve gerek destek veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımız adına alıyorum. Ben onlara başkan olarak değil, vatandaşlarıma bir hizmetkar olmak için bu göreve talip oldum. Rabbim’e şükürler olsun ki, halkımıza yaptığımız çalışmaların ve projelerimizin meyvesini bu ve buna benzer ödüllerle almış bulunuyoruz. Her zaman halkımızın ve beldemizin her türlü sorunlarını çözmeye devam edeceğimi belirtmek istiyorum.” dedi.