Haberde Önder gazetesi 1000. sayısına ulaştı

#Güncel Olaylar |
10 Oca 2018 / Çar 13:49

Osmaniye’de yayın hayatını sürdüren Haberde Önder gazetesi 1000’inci sayıya ulaştı

Osmaniye’de yayın hayatını sürdüren Haberde Önder gazetesi 1000’inci sayıya ulaştı.
Haberde Önder gazetesinin bininci sayıya ulaşması ve bünyelerindeki Yenises Dergisi’nin 23 yaşına girmesiyle imtiyaz sahibi Hasan Bölük dostları tarafından plaket ve onur belgeleriyle tebrik edildi.
Mersin’in Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Haberde Önder gazetesinin 1000’inci sayısına ulaşması nedeniyle gazetenin muhabiri Cumali Temiz’e plaket takdim ederek, gazetenin başarılı yayın hayatının devamını diledi. Haberde Önder gazetesinin doğru, gerçek ve yerinde haberler yapan bir yayın kuruluşu özelliğini taşıdığını belirten Tuna, kültürel mirasın genç nesle aktarılması yönünde yaptığı yayınlarla da önemli bir rol üstlendiğine vurgu yaptı.
Başkan Tuna, gazetenin imtiyaz sahibi Hasan Bölük’ü tebrik ederek şunları söyledi:
“Haberde Önder gazetesi, gerçekçi haberler yapan, hiçbir yapıdan etkilenmeyen, kendi özgür iradesini ortaya koymak suretiyle doğru haber yapan bir yayın politikası izliyor. Biz de yıllardır gazetenin takipçiliğini yapıyoruz. Gerek Haberde Önder gazetesi ve gerekse de yayın kuruluşlarınız arasında yer alan Yenises Dergisi; hem gelenekten geleceğe kültür mirasımızın taşınması yönünde hem de araştırmacılık anlamında ilimin ve bilimin ışığında özellikle üniversitelerdeki hocalardan almış oldukları doğru bilgileri doğru bir şekilde kamuoyuna aktarıyor. Bizler de hizmetlerimizde bu sağlıklı haberlerden ve makalelerden istifade ediyoruz. 1000’inci sayısına ulaşan bu değerli gazetemizin nice bin sayılara, 10 bin ve 100 bin sayılara ulaşmasını diliyorum. Sizin nezdinizde başta Gazetenin İmtiyaz Sahibi Hasan Bölük Bey’i ve tüm çalışanlarını kutluyorum.”
Şair ve yazar Bedrettin Keleştimur da Haberde Önder gazetesinin 1000. sayıya ulaşmasını tebrik ederek yayınladığı yazı da, “Haberde Önder gazetesi, bir atölye anlayışına sahip yerelde, ulusal yayıncılık teması ile çıkıyor. Şunu rahatlıkla ifade edebilirim Haberde Önder gazetesi seçici, yol gösterici, düşündürücü, pozitif haberciliğiyle” okuyucuda “okuma ve paylaşma kültürünü” geliştiriyor” dedi.
Ankara Kültür Sanatları Derneği Başkan Yardımcısı M. Erol Ekenleroğlu ise Haberde Önder gazetesinin övgüyü ve alkışı hak ettiğini vurgulayarak, “20 yıl Anadolu Basını’nda önder olmak kolay olmasa gerek. Peki, bu başarı nasıl gelmiştir? Haberde Önder gazetesi her zaman dünkü sayısından, halinden üstün olmaya çalışmış ve bunu da başarmıştır” ifadelerini kullandı.