Kaymakam Gürsel Temurci: Devlet her an yanınızda

#Güncel Olaylar |
29 Oca 2018 / Pzt 12:32

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, daire amirleri ile birlikte ’halk günleri’ kapsamında, Örey köyünde vatandaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, daire amirleri ile birlikte ’halk günleri’ kapsamında, Örey köyünde vatandaşları ziyaret ederek, sorunları dinledi.
Kaymakam Temurci, amaçlarının halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını onlara hissettirmek için vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti.
Kaymakam Temurci, “köylerimizin sorunları hepimizin sorunu. Allah huzurumuzu bozmasın, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, daim kılsın. Yeter ki huzurumuz olsun. En küçük sorununuzda bile devlet olarak yanınızdayız. Sizlere hizmet etmek amacı ile buradayız" dedi.
Kaymakam Temurci, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak halk ile kaynaşma ortamı oluşturduklarını ve bu durumdan duyduğu memnuniyetini ifade ederek vatandaşların istekleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Kaymakam Temurci, vatandaşların istek ve taleplerinin kısa sürede çözülmesi için ilgili daire amirlerine gerekli talimatları verdi.
Örey Köyü Muhtarı Adem Doymaz, “Kaymakamımızın köye kadar gelip Köyün sorunlarıyla ve köy halkıyla yakından ilgilenmesinin, sohbet etmesinin mutluluğunu yaşadık.Köy halkımız adına Kaymakamımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. (MB-EFE)