Merkezefendi Bereketler toplantı ve sergi salonu açılıyor

#Güncel Olaylar |
02 Şub 2018 / Cum 14:06

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bereketler Mahallesi’ne kazandırılan toplantı ve sergi salonunun açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek

Merkezefendi Belediyesi tarafından Bereketler Mahallesi’ne kazandırılan toplantı ve sergi salonunun açılışı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımıyla gerçekleştirilecek.
Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu açılıyor. Cumartesi saat 15.00’de gerçekleştirilecek açılış, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin katılımlarıyla yapılacak.
Vatandaşları açılışa davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Projelerimizi kazandırmaya devam ediyoruz. İlçemizde vizyon projelerimiz arasında yer alan Bereketler Toplantı ve Sergi Salonumuzu hizmete almıştık. Şimdi de Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin teşrifleriyle inşallah toplantı ve sergi salonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. 3 Şubat Cumartesi günü saat 15.00’te tüm hemşerilerimi açılışımıza bekliyoruz” dedi.