Nevruz olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı

#Güncel Olaylar |
26 Mar 2018 / Pzt 10:02

Muş’un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde düzenlenen nevruz kutlamaları sonrası PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı

Muş’un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde düzenlenen nevruz kutlamaları sonrası PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarına karışan 20 kişi gözaltına alındı.
Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince PKK/KCK terör örgütünün faaliyet ve eylemlerinin deşifresine yönelik çalışmaların aralıksız yapıldığı belirtildi. 21 Mart 2018 tarihinde Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde nevruz sonrası akşam saatlerinde PKK/KCK terör örgütünün propagandasını yaparak sloganlar eşliğinde ateş ve lastik yakma olaylarının gerçekleşmesi akabinde, olaylara karıştığı tespit edilen şahıslara yönelik çalışmalarda Bulanık ilçesinde 16, Malazgirt ilçesinde de 4 kişi olmak üzere toplam 20 şahsın yakalandığı belirtildi. Şahıslar hakkındaki adli tahkikatın devam ettiği ifade edildi.