Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu sosyal medya eleştirilerine cevap verdi

#Güncel Olaylar |
08 Mar 2018 / Per 12:29

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu beraberinde bulunan CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ve CHP Meclis Üyesi Mustafa Yılmaz belediye binasında basın açıklaması yaptı

Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu beraberinde bulunan CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ve CHP Meclis Üyesi Mustafa Yılmaz belediye binasında basın açıklaması yaptı.
Sosyal medya üzerinden “YPG’yi destek için Afrin’e gidiyormuş, kilise ziyaret etti” yönünde kendisine yönelik eleştirilere cevap veren Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu “Piraziz’de yaptığımız işlerle ilgili sizleri davet edip konuşmak isterdim ama araya bu iş girdi. Biz kimseden yılmayız, tabii ki haddimizi de aşmayız. Tutup benim aileme, kız kardeşime hakarete varan trollerin yaptığı bu gibi şeyler yazmak kimsenin haddine değildir. Ben daha çok hizmetle ilgili konuşmak isterim. Sürekli kamuoyu yoklamaları yapıyorlar, biz bunları duyuyoruz ve yüzde 70’in üzerinde halk memnuniyeti var Piraziz’de. Bizim güneydoğu gezimizde belki doğru belki yanlış bir kilise ziyaretimiz oldu. Ben Türk askerinin yanındayım. Biz Afrin’e gidecektik ama yurt dışı yasağı koydukları için kapının önünden geri döndük. Yasağı kaldırırlarsa seve seve gideriz. Türk askeriyle birlikte çarpışırız. Öyle YPG’ye desteğe falan asla gitmeyiz, bizim yerimiz Türk askerinin yanıdır. Piraziz olarak biz devletten sadece gelen personel parası alıyoruz. Onun dışında Piraziz tamamen kendi öz kaynaklarıyla geçinmektedir. Yatırımlarımıza devam ediyoruz, alt yapı ve üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dediğim gibi çalışmalarımız devam ediyor. 4 senedir gecemiz gündüzümüz yok. Kendi öz kaynaklarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütçemizi 3.5 milyondan 12.5 milyona çıkardık. Kimseden fazla bir şey istemiyoruz , gölge etmesinler yeter” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı, Belediye Başkanına destek verdi
Partisinin belediye başkanına sahip çıkan CHP İl Başkanı Necati Tığlı ise “Sosyal medya delikanlılarına asla prim vermeyeceğiz. Sosyal medyada Türkiye’nin en başarılı belediye başkanlarından biri olan Hüseyin Görgülüoğlu’na lekeleyici çalışmalarını, karalayıcı yaptığı açıklamayı CHP İl Örgütü olarak kabul etmiyoruz. Sosyal belediyeciliğin ve demokrasinin en güzel yaşandığı Giresun İlimiz ve Piraziz ilçemiz güzel çalışmalarıyla her zaman örnek olmuştur. İl Örgütü olarak Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun her zaman yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz.” dedi.