Akşener, adaylık startını Bursadan verecek!
Mahkemenin kararıyla MHPde hareketlilik artarken, Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener, resmi adaylığını 23 Nisanda Bursada açıklayacak.
Mahkemenin kararıyla MHPde hareketlilik artarken, Genel Başkan Adaylarından Meral Akşener, resmi adaylığını 23 Nisanda Bursada açıklayacak.
Rotabursa.com'un haberine göre, değişim isteyen MHP Bursa teşkilatlarında birçok ilçe başkanının desteğini alan Meral Akşener 23 Nisan'da Bursa'ya gelecek ve adaylık açıklamasında bulunacak.
Meral Akşener, Kestel girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılanacak. Ardından Açık ve Kapalı Çarşı esnafını ziyaret edecek olan Akşener, Tophane'deki Orhangazi ve Osmangazi türbelerinde dua edecek. Akşam ise Atatürk Spor Salonu'nda partililere hitap edecek olan Meral Akşener, resmi adaylık açıklamasını ve genel başkanlık içim seçim startını Bursa'dan vermiş olacak.
Akşener'in İnegöl'e gelip gelmeyeceği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı