Ana Sayfa
Gundem

Aktaş Bakan Müezzinoğlu ile Yenişehir’de Görüştü

Eski hastane yerine yapılması planlanan Belediye Binası ve meydan projesiyle ilgili dispanserin bulunduğu alanda yaşanan sorunu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çözdü. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Müezzinoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

13 Şubat 2016 - 19:37 Adem Demir 2 dk

Eski hastane yerine yapılması planlanan Belediye Binası ve meydan projesiyle ilgili dispanserin bulunduğu alanda yaşanan sorunu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu çözdü. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Müezzinoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İnegöllülere müjdeyi vermişti. Uzun süredir aşılmak için çaba harcanan verem savaş dispanserinin bulunduğu alanla ilgili sorunun çözüldüğünü duyuran Aktaş, burayla ilgili sıkıntıyı gidermek için bizzat devreye giren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yaptıkları görüşmelerin detaylarını açıkladı.

YENİŞEHİR HAVAALANINDA GÖRÜŞTÜ

İnegöl Online ve Gençgazete’ye özel açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, Sağlık bakanlığına ait ve İnegöl Belediyesinin yeni binası ile yeni bir meydanın yapılması gündemde olan eski hastanenin bulunduğu alanla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüğünü söyledi. Bakan Müezzinoğlu hava yoluyla Yenişehir havaalanına geldiğinde kendisini karşıladıklarını ve eski hastane yerinin konusunu burada ilettiğini belirterek; “Bakan beyle konuyu görüştüm. Kendisine ilettim, hastane bitti bir problem yok, çalışıyor. Diş hastanesi bitiyor. Eski hastane yeriyle ilgili de 14 dönümlük ilk yeri verdiniz bir sorun yok. Sıkıntının 8 dönüm ikinci etapla alakalı olduğunu söyledim. Burada hayata geçirmeyi planladığımız projeyle ilgili 7 Mart’ta proje yarışmasına çıkacağımızı söyledim. Projeyi de anlattım. Çok güzel bir meydan ve altı otopark olacak. Üzeri yeşil alan. İnegöl’ün toplanma merkezi olacak burası. Sağ olsun kendisi müsteşara hemen gerekli talimatları verdi” dedi.

HUZUR EVİ BİNASININ YERİNE YENİ KOMPLEKS

Aktaş, Huzur evinin olduğu alanı da Sağlık Bakanlığına verdiklerini belirterek, “Onlar orayı yıkıp KETEM binası ile birlikte çok güzel bir kompleks yapacaklar” dedi.