Ana Sayfa
Gundem

Aktaş’tan Bursa İHH’ya ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel kısa bir süre önce Bursa İHH’da Basın Müşaviri olarak göreve başlayan Önder Duran’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

20 Ekim 2015 - 11:35 Adem Demir 1 dk

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel kısa bir süre önce Bursa İHH’da Basın Müşaviri olarak göreve başlayan Önder Duran’ı ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Bursa İHH merkez binasında gerçekleşen ziyarette İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel’i Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan ve Bursa İHH Basın Müşaviri Önder Duran ağırladı.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Samimi bir havada geçen ziyarette Bursa İHH ve çalışmaları hakkında bilgiler alan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İHH’nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti.

DESTEĞE HAZIRIZ

Ümmet bilincinin oluşmasında İHH’nın çok önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Başkan Alinur Aktaş, üzerlerine düşen her konuda destek vermeye hazır olduklarını da söyledi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Bursa İHH’da göreve başlayan Basın Müşaviri Önder Duran’ı İnegöl’den tanıdıklarını ve çalışmalarını takdir ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Aktaş, Önder Duran’a yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarete geldiklerini kaydetti.

Bursa İHH Başkanı Hüseyin Kaptan da kendilerine yapılan bu ziyaretten ötürü Aktaş ve Demirel’e teşekkür ederken, Bursa İHH’nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.