Ana Sayfa
Gundem

Alt Geçide Sıkışan Kamyonet Trafiği Felç Etti

Saat 20:00 sularında Mesudiye altgeçidinden geçmeye çalışan 16 PN 266 plakalı kamyonetin kasasına takılı olan tentesinin yüksek olmasından dolayı alt geçide sıkıştı.

20 Ağustos 2025 - 05:13 Adem Demir 1 dk

Saat 20:00 sularında Mesudiye altgeçidinden geçmeye çalışan 16 PN 266 plakalı kamyonetin kasasına takılı olan tentesinin yüksek olmasından dolayı alt geçide sıkıştı.

www.inegolonline.com/Edinilen bilgiye göre saat 20:00 sularında,  Seyfi Ünlü yönetimindeki 16 PN 266 kamyonet’in kasasına takılı olan tentenin yüksek olması sebebiyle Mesudiye alt geçidine girerken tavanı çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kamyonet sürücüsü Seyfi Ünlü yaralanırken kamyonetin kasasına takılı olan tente zarar gördü. Alt geçit içinde kamyonetin sıkışmasından dolayı alt geçit bölgesinde uzun araç kuyruğu oluştu.Alt geçit içine sıkışan kamyonetin sürücüsü kendi imkânlarıyla sıkışan kamyoneti alt geçitten çıkarttıktan sonra olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile yaralı şöför Seyfi Ünlü İnegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olay ile alakalı tahkikat sürüyor.