Ana Sayfa
Gundem

Angelacoma’da son fırsat günleri

Hijyenik ortamı, profesyonel ekibi ve eksiksiz ekipmanları ile Hotel Angelacoma bünyesinde faaliyet gösteren Spalyada kampanyalı fiyat uygulaması devam ediyor.

23 Ekim 2015 - 18:52 Adem Demir 2 dk

Hijyenik ortamı, profesyonel ekibi ve eksiksiz ekipmanları ile Hotel Angelacoma bünyesinde faaliyet gösteren Spalyada kampanyalı fiyat uygulaması devam ediyor.

Tek girişlik kullanım veya üyelik sistemi alternatifleri ile hizmet veren Spalya, İnegöl'de sağlığına ve keyfine düşkünlerin ilk adresi olmaya devam ediyor.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN

Hotel Angelacoma Spa & Wellness Satış ve Pazarlama Müdürü Merve Özbeş “Otelimiz bünyesinde bulunan Spalya, her gün 09:00 – 23:00 saatleri arasında bay ve bayanlara ayrı hizmet veren dinlenme, rahatlama ve keyif merkezi. Tesisimiz içerisinde Sauna, Türk Hamamı, Buhar Banyoları, Masaj salonları, Dinlenme alanları, astım, bronşit gibi üst solunum yolu hastalıklarında fayda sağlayan Tuz Odası bulunuyor. Kullanım sağlayan misafirlerimiz bu alanları tamamından ve herhangi bir süre sınırlaması olmadan faydalanabiliyor. Yemyeşil bir bahçe manzarası içinde son teknolojik spor aletleri ile donatılmış fitness salonumuz ise forma girmek isteyenlerin tercihi olmaya aday. Tecrübeli antrenörlerimiz eşliğinde uygulanan egzersiz programları ile daha sağlıklı bir yaşam, otelimizi tercih edenleri bekliyor.” dedi.

KAMPANYA İÇİN SON GÜNLER

Kampanyalı fiyat uygulaması için son günlerin olduğunu belirten Özbek “Aylık Spa & Fitness kullanımı için üyelik fiyatımız kısa bir süre için 120 TL. Bu paketimizi tercih eden üyelerimiz 12 giriş hakkına sahip oluyor. Hafta içi veya hafta sonu fark etmeksizin kendilerinin belirleyeceği günlerde ve saatlerde tesisten faydalanabiliyor. Aile üyeliklerinde ise 2. Kişi için %50 indirim avantajımız devam ediyor. Havuz girişlerini kapsayan Gold Üyeliklerimiz ve 3, 6, 12 aylık avantajlı üyelik paketlerimiz ile detaylı bilgi almak isteyenler 444 26 30 no’lu telefon numarasından bizlere ulaşabilir” dedi.