ANNELER GÜNÜ'NDE ŞEHİT ANNELERİ UNUTULMADI
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutanlar, yıllarca terör örgütüyle kahramanca mücadele ederek vatanı uğruna şehit olan Mehmetçiklerin ailesini, Anneler Günü'nde yalnız bırakmadı.
Şehit annelerini ziyaret eden Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, şehit düşen Mehmetçiklerin aileleriyle kucaklaştı. Şehit çocuklarının yerine annelerin elini öpen komutanlarla annelerin buluşmasında duygulu anlar yaşandı.
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli subay ve astsubaylar, şehit olan P. Er Metin Topalın annesi Zeynep Topal, Jandarma Er Salih Papilin annesi Zeynep Papil, P. Er Ali Çatalın annesi Şerife Çatal, P. Er Hasan Simavın annesi Zübeyde Simav, P. Asteğmen Sefa Taşın annesi Naciye Taş, Jandarma Er Özcan Şenolun annesi Akgül Şenol, P. Er Semih Aldemirin annesi Şadiye Aldemir, Piyade Çavuş Ahmet Belenin annesi Aysel Belen ve eşi Seviye Belen, J. Er Veli Demirin annesi Hanım Demir, J. Er Adem Yörükün annesi Meryem Yörük, J. Er Ergül Bilgiçin annesi Fatma Bilgiç ve J. Er Yılmaz Gencerin annesi Ayşe Genceri evlerinde ziyaret ederek şahit annelerine Anneler Günü'nde buket çiçek verdiler.
Piyade Asteğmen Sefa Taşın Karşıyaka Mahallesi'ndeki evlerini ziyaret eden Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Kıdemli Başçavuş Zeki Kaygusuz, Şehit Sefa Taşın annesi Naciye Taşın elini öpüp, Anneler Gününü kutlayarak, Annelerin kutsallığının yanında, şehit annelerinin daha kutsal olduğunu düşünüyoruz. Komutanlarımızın adına sizin nezdinizde bütün şehit annelerinin Anneler Gününü kutluyoruz. Başınız sağ olsun. Şehidin mekanı cennet olsun. Allah size sabırlar versin dedi.
Ziyaret sırasında duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan anne Naciye Taş ise komutanlara teşekkür ederek, Bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için çok mutluyum. Allah bu mutluluğu tüm şehit annelerine yaşatsın. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Beni hem duygulandırdınız hem de çok sevindirdiniz. Sizler de benim bir evladımsınız. Hoş geldiniz dedi.